u kardiovaskularne

- U poliklinici Medicus bezbolno i bez ožiljaka liječimo proširene vene na nogama koristeći najsavremeniju lasersku metodu. Dijagnosticiranje i tretman venskih bolesti obavlja vaskularni hirurg koji je uradio veliki broj zahvata na krvnim sudovima i obavio edukaciju u najeminentnijim evropskim institucijama koje se bave problemom modernog liječenja proširenih vena. Odmah nakon laserskog tretmana proširenih vena napuštate bolnicu i možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima.
Riješite se proširenih vena i zakažite pregled u Poliklinici Medicus na telefon 032/663 147 ili 032/666 770.

- U poliklinici Medicus možete uraditi laparoskopsku operaciju preponske kile koja spada u minimalno invazivne operacije. Prednost u odnosu na klasičnu operaciju je brže vraćanje punoj fizičkoj aktivnosti. Posebna povoljnost je za sportiste i obostrane preponske kile. Sve detaljne informacije možete dobiti na telefon 032/663 147 ili 032/666 770.

- Posebna vijest za sportaše i sportašice, ali i ostale je da u Poliklinici "Medicus" sa uspjehom vršimo artroskopske operacije na koljenu. Osim rutinskih artroskopskih operacija kod povreda meniskusa sa uspjehom vršimo operacije stabilizacije koljena nakon rupture prednjeg ukriženog ligamenta. Operaciju izvodimo najsavremenijom metodom primjene tetivnog grafta a izvodi je tim stručnjaka na čijem čelu je jedan od najpoznatijih i najpriznatijih stručnjaka u regiji.